واریز اعتبار کالابرگ سرپرستان خانوارِ دهک‌های اول تا سوم از امروز (۷ تیر ۱۴۰۴) فریب ادعای هک حساب بانکی را نخورید حقوق خردادماه بازنشستگان نیرو‌های مسلح واریز شد بازار سرمایه از شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) فعالیت عادی خود را از سر خواهد گرفت سقوط ارزش دلار در جهان به پایین‌ترین رقم در ۳ سال اخیر (۶ تیر ۱۴۰۴) سقوط هفتگی ۱۲ درصدی قیمت نفت (۶ تیر ۱۴۰۴) معاون وزیر جهاد کشاورزی خبر داد: تکلیف قانونی برای خودکفایی ۹۰ درصدی در محصولات اساسی تمدید مجدد لغو پرواز‌های داخلی و خارجی در شمال، جنوب و غرب کشور تا ساعت ۱۴ فردا (۷ تیرماه ۱۴۰۴) شرایط استفاده از برق برای استخراج رمزارز در کشور تسهیل می‌شود طلای جهانی در مسیر کاهش قیمت (۶ تیر ۱۴۰۴) ذخایر ارزی و تجارت خارجی کشور مطلوب است | جنگ هیچ مشکلی برای تولید و تجارت کشور ایجاد نکرد افزایش ۰.۶ درصدی نرخ تورم سالانه در خرداد ماه ۱۴۰۴ بیمه مرکزی: سازوکار ارزیابی خسارت خودرو‌های آسیب‌دیده به زودی اعلام می‌شود توضیح بانک سپه درباره برداشت مبالغ از حساب مشتریان تثبیت قیمت طلا از فردا (۷ تیر ۱۴۰۴) وزیر جهاد کشاورزی: مردم منتظر کاهش قیمت برنج باشند | آغاز توزیع ۶۰ هزار تن برنج بازار بورس از شنبه ۷ تیر ۱۴۰۴ با چه دامنه نوسانی آغاز به کار خواهد کرد؟ ۶۷ درصد از درآمد‌های تهرانی‌ها صرف پرداخت اجاره می‌شود تحریم‌ها تنها ۱۰۰ هزار بشکه از فروش نفت ایران را کاهش داد زنجیره ارزش صنعت نفت، قهرمان بی‌صدای روز‌های بحران سوخت قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۵ تیر ۱۴۰۴) + جدول بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۵ تیر ۱۴۰۴) | کاهش قیمت‌ها تمدید لغو پرواز‌های داخلی و خارجی در شمال، جنوب و غرب کشور تا ساعت ۱۴ فردا (جمعه، ۶ تیر ۱۴۰۴) دستورالعمل استرداد وجه بلیت پرواز‌های لغو شده اعلام شد لزوم آغاز تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی و خدماتی | کارگران آتش نشانی و خدماتی سنگ تمام گذاشتند قرائت کنتور برق تهرانی‌ها از شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) طبق روال گذشته انجام می‌شود قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۵ تیر ۱۴۰۴) | دلار چه قیمتی دارد؟ قیمت دلار جهانی امروز (۵ تیرماه ۱۴۰۴) | دلار جهانی به کف قیمت چند ساله سقوط کرد
سرخط خبرها

افزایش عرضه ارز در صرافی‌ها| خرید دلار آسان شد (۱۱ تیرماه ۱۴۰۱)

  • کد خبر: ۱۱۵۱۶۲
  • ۱۱ تير ۱۴۰۱ - ۱۵:۱۱
افزایش عرضه ارز در صرافی‌ها| خرید دلار آسان شد (۱۱ تیرماه ۱۴۰۱)
دبیرکل کانون صرافان کشور گفت: در هفته‌های اخیر شاهد بودیم که بسیاری از هم وطنان دغدغه‌ای برای خرید ارز نداشتند و برای تامین ارز مورد نیاز خود، به شبکه صرافی‌های مجاز و مورد تایید بانک مرکزی مراجعه کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، کامران سلطانی‌زاده با اشاره به مصوبه‌های اخیر بانک مرکزی در خصوص کنترل و مدیریت بازار ارز اظهار داشت: با اقدام بانک مرکزی در جهت توافقی شدن نرخ خرید و فروش ارز صادرکنندگان در شبکه صرافی‌ها، امکان خرید ارز توسط هم وطنان از طریق صرافی‌ها برای تامین ارز مورد نیازشان با کارت ملی فراهم شد؛ بنابراین در هفته‌های اخیر شاهد بودیم که بسیاری از هم‌وطنان دغدغه‌ای برای خرید از ارز بازار غیررسمی نداشتند و برای تامین ارز خود به شبکه صرافی‌های مجاز و مورد تایید بانک مرکزی مراجعه کردند؛ بنابراین در حال حاضر با توجه به افزایش قابل توجه ارز در شبکه صرافی‌ها، هم وطنان می‌توانند به راحتی برای خرید ارز به صرافی‌های مجاز در سراسر کشور مراجعه کنند. زیرا در هفته‌های اخیر، به دلیل برنامه‌ها و دستورالعمل‌های بانک مرکزی، شاهد پیشی گرفتن عرضه در برابر تقاضا در بازار ارز هستیم.

به گفته سلطانی‌زاده، وقتی عرضه و تقاضا را به صورت شفاف در شبکه صرافی‌های سراسر کشور داشته باشیم، به نوعی قطع ارتباط دلالان و متقاضیان توسط بانک مرکزی کلید زده شده و در این مدت، شاهد این بودیم که بسیاری هم‌وطنانی که در گذشته ناچار بودند برای تهیه ارز مورد نیاز خود به بازار غیررسمی و دلالان مراجعه کنند، با رویکرد مناسب و اثرگذار بانک مرکزی، این مسیر تغییر کرده و هم‌وطنان در این شرایط می‌توانند برای خرید ارز به صرافی‌های رسمی مراجعه و نیاز‌های ارزی را تامین کنند. انشاالله شاهد باشیم که در آینده بسیار نزدیک ارز‌های متفرقه هم توسط هموطنان در شبکه صرافی‌های رسمی خرید و فروش شود و نیاز ارزی این گروه نیز به خوبی تامین شود.

وی در ادامه ضمن تشکر از نهاد‌های نظارتی، اطلاعاتی و امنیتی در برخورد با مدیریت کانال‌های تلگرامی،  سایت‌های غیررسمی، گردانندگان سایت‌های نرخ‌دهی و سفته بازان در بازار افزود: این رویه مناسب همسو با اقدامات و برنامه‌ریزی بانک مرکزی، اثرگذاری مثبتی در تعدیل نرخ ارز داشته است.

دبیر کل کانون صرافان کشور تاکید کرد: به هر حال هم زمان با مصوبات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز، نیاز است تا نظارت‌ها و تلاش‌های نهاد‌های نظارتی و اطلاعاتی تداوم داشته باشد تا شاهد حذف فضای دلالی و سفته‌بازی و در نهایت ایجاد یک بستر شفاف در سمت عرضه و تقاضا در بازار ارز باشیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->